Una samarreta única

El Barça lluirà el recordatori "Tito, per sempre etern" en el partit contra el Getafe

El club ha demanat als aficionats que vagin al camp amb antelació perquè l'homenatge sigui com més multitudinari millor

La samarreta que portaran els jugadors del Barça en homenatge a Tito Vilanova.

La samarreta que portaran els jugadors del Barça en homenatge a Tito Vilanova. / FC BARCELONA

1
Es llegeix en minuts
JOAN DOMÈNECH / Barcelona

El record a Tito Vilanovamort divendres passat, continuarà de forma física aquest dissabte davant el Getafe. Els jugadors del Barça lluiran una samarreta única, especial, per honrar el que va ser el seu entrenador la temporada passada. A l'escut i el logotip hi figurarà la inscripció 'Tito, per sempre etern', un dels lemes que s'han instaurat en els diferents actes d'homenatge rendits a l'últim campió de Lliga.

Serà el retrobament de l'equip i l'afició després de la seva mort al Camp Nou, que el cap de setmana passat es va convertir en un memorial dedicat a Tito Vilanova. Abans del partit s'oferirà pel videomarcador un vídeo i durant la interpretació del 'Cant del Barça' es desplegarà un mosaic per la grada, a més del conegut minut de silenci que es guardarà a continuació.

Notícies relacionades

El club demana als assistents que vagin al Camp Nou aquest dissabte que ho facin amb prou antelació abans de l'inici del partit (16 hores) perquè l'homenatge sigui tan multitudinari com sigui possible.

Tan multitudinari com les mostres de condol rebudes pel club en forma de telegrames, cartes, les firmes als llibres (entregats a la família Vilanova), les visites al memorial a Tito de l'estadi el cap de setmana passat (52.299 persones registrades) i els més de 12.000 correus electrònics (12.128, va informar amb exactitud el Barça) rebuts a la bústia (TitoEtern@fcbarcelona.cat) habilitada per a l'ocasió.

Temes:

Tito Vilanova