El Barça prepara la cerimònia religiosa en memòria de Tito

La missa tindrà lloc aquest dilluns a les 20.00 hores a la Catedral de Barcelona

Homenatge a Tito Vilanova al Camp Nou.

Homenatge a Tito Vilanova al Camp Nou. / AFP / QUIQUE GARCÍA

1
Es llegeix en minuts

La Catedral de Barcelona acollirà aquest vespre, a les 20.00 hores, la cerimònia religiosa en memòria de Tito Vilanova. Després de l'acte íntim celebrat dissabte a l'església del Castell de Peralada, amb la presència dels familiars més pròxims i d'alguns dels millors amics de l'extècnic blaugrana, com Jordi Roura Aureli Altimira, avui tindrà lloc la santa missa.

L'arquebisbe Lluís Martínez Sistach serà l'encarregat d'oficiar la missa, a la qual s'espera que hi assisteixin unes 1.500 persones. El Barça s'ha encarregat de centralitzar tot el protocol i la cerimònia es podrà veure per Esport 3.

La dona i els fills

Notícies relacionades

Allà hi haurà, en primera fila, la dona de TitoMontse, i els seus fills Carlota Adrià, així com els seus pares i la resta de familiars. La plantilla blaugrana també assistirà a l'acte, igual que el president Josep Maria Bartomeu i els seus antecessors en el càrrec: Sandro RosellJoan LaportaEnric ReynaJoan GaspartJosep Lluís NúñezRaimon Carrasco Agustí Montal Costa.

La representació política estarà encapçalada per Xavier Trias, alcalde de Barcelona, i Artur Mas, president de la Generalitat. Després que 52.999 persones passessin pel Camp Nou, la plaça de la Catedral serà avui l'eix del suport i el condol per a la família de Tito, que va morir divendres passat.

Temes:

Tito Vilanova