DOL AL CAMP NOU

Abidal: "Volia estar a prop de la família de Tito i del Barça"

El defensa del Mònaco ha viatjat a Barcelona per recolzar els seus excompanys

El defensa visita els seus companys del Barça arran de la mort Tito i comparteix els seus record sobre l’exentrenador. / FC BARCELONA

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / Barcelona

"Avui per a mi era més important que mai ser aquí, a prop de la família de Tito i de la família Barça". Eric Abidal, l'exdefensa blaugrana, ha visitat aquest dilluns els seus antics companys en la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. I ha expressat, en les seves declaracions a Barça TV, que estava obligat a viatjar a la capital catalana per donar-los el seu condol i estar amb ells en l'últim comiat a l'extècnic culer, que va morir divendres als 45 anys víctima d'un càncer.

Notícies relacionades

"És un dia molt important, l'estimem molt a ell i a la seva família", ha dit l'actual jugador del Mònaco. "El Barcelona és una gran família, hem compartit moltes coses durant molts anys i si perdem un dels els nostres, és normal que afecti molta gent", ha afegit Abidal, que també va viure a les seves carns la malaltia.

Preguntat per un record especial sobre de convivència amb Tito, ha estat contundent: "Fa poc em van enviar una foto de quan vam guanyar la Lliga i sortíem tots dos amb la copa. Teníem una lluita els dos i hem compartit moltes coses. Hem parlat molt", ha recordat el defensa, que ha mostrat, en tot moment, la seva emoció pels moments viscuts a Barcelona. 

Temes:

Tito Vilanova