LA DECEPCIÓ DEL TATA

«Sento un profund dolor»

Martino lamenta la derrota i diu que el seu equip té molt camí per recórrer

2
Es llegeix en minuts
Antonio Merino

Mentre Iker Casillas recollia la Copa, al Tata Martino se'l veia tractant d'explicar a un ajudant algunes accions del partit que després va intentar comentar a la sala de premsa. Semblava tranquil malgrat la tremenda setmana que ha tancat amb l'eliminació en Champions a mans de l'Atlètic, la derrota contra el Granada a la Lliga i la garrotada d'ahir a la nit a Mestalla, en l'única competició en què depenia de si mateix. Tot això li devia venir de cop per assegurar que sentia «un profund dolor per la derrota i pel sentiment de la gent que ha vingut, encara que tinc l'obligació de seguir endavant», va explicar el tècnic.

Va donar moltes voltes per intentar buscar una explicació al que havia passat sobre la gespa de Mestalla. Va parlar de Di María i Bale com dos jugadors explosius, cosa que hauria de figurar en qualsevol pissarra. Tot i això, va buscar una sortida, una llum per mirar cap endavant. «Hem pagat molt car els dos contraatacs de Di María i Bale, però hem de lluitar pel que encara ens queda, que és la Lliga. Em quedo amb la intenció de l'equip després de l'empat. Hem tingut la pilota i hem aconsequit que el Madrid retrocedís. Ho hem intentat amb el retrocés de Busquets».

L'entrenador blaugrana es va aturar en Bartra, autor del gol del seu equip, de qui va assegurar que té un gran futur. «Ha demostrat molta capacitat, no pel gol sinó per tot el que ha fet». Després es va posar a analitzar el seu equip fins a assegurar que «té molt camí per recórrer». Va intentar buscar una sortida positiva a la clatellada copera i solament va trobar la Lliga, un escàs argument al qual agafar-se dins de la pèssima temporada que acumula el seu equip. «Hem de trobar forces per a la Lliga», va assegurar l'entrenador.

Notícies relacionades

Una setmana molt dura

Després d'això, al tècnic argentí no li va quedar cap més remei que reconèixer el revés que ha patit el seu equip els últims dies. «No podem negar que ha sigut una setmana molt dura. Ens falta encert de cara al gol, encara que tenim molt control», va apuntar Martino. «Després del gol de l'empat hem tingut l'ocasió més clara en el xut al pal. L'equip juga d'una manera en què  no hi ha pilotades. La pilota circula, hi ha elaboració i els rivals es queden al darrere amb vuit i quan no trobem l'espai, la situació de gol no arriba», va manifestar l'entrenador del Barcelona.