El Madrid celebra la Copa del Rei amb la seva afició

Els jugadors blancs ja pensen en la Champions i en la Lliga

La plantilla del Reial Madrid va celebrar amb la seva afició la Copa del Rei a Cibeles. / AFP / VÍDEO: ATLAS

2
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / Madrid

La festa va començar quan Bale va marcar el segon gol que li donava el dinovè títol de Copa del Rei al Madrid. Des d'aquell instant, milers de seguidors madridistes es van donar cita a la font de La Cibeles. Allà van arribar els jugadors blancs passades les quatre de la matinada. Després de celebrar el títol amb els seguidors, Iker Casillas va posar la bandera del club al coll de la deessa. "Hem posat la guinda al pastís de la Copa", va declarar Iker.

Eufòria en el madridisme

El triomf a la Copa davant el Barcelona ha desencadenat l'eufòria en el madridisme. Tant que la idea d'aconseguir el triplet es veu ara reforçada en el club. "Estarem ben presents en les competicions que ens queden", afirmava Casillas a Real Madrid TV en la festa de la celebració a La Cibeles. Un acte que va congregar milers de seguidors, 70.000 segons el club blanc.

Aquesta vegada la Copa ha arribat en perfecte estat, no com el 2011, quan li va caure a Ramos i l'autobús hi va passar pel damunt. El mateix Ramos i Pepe l'han custodiat en aquesta ocasió. "Sí, sí, sí, la copa ja és aquí", cridaven els milers d'aficionats blancs, que no celebraven un títol des de la Lliga del 2012 que va aconseguir el conjunt blanc amb Mourinho com a tècnic.

Record a Jesé

"S'ha de disfrutar d'aquest moment", deia Ramos, que no oblidava els lesionats, especialment Jesé, operat recentment de lligaments. Ja a la foto a la gespa de Mestalla amb la copa, els jugadors subjectaven una samarreta amb el nom del jugador canari. En la instantània hi havia Ronaldo, que no va poder jugar perquè estava lesionat. "Sóc molt feliç, encara que no hagi pogut ajudar", deia el jugador portuguès, que no va dubtar a consolar Messi després del partit.

Florentino i Bale

Mentrestant, Florentino Pérez es fregava les mans per un títol que va arribar gràcies a un gol de Gareth Bale, el futbolista dels 100 milions d'euros de qui esperava que justifiqués part d'aquest desemborsament. "Hem patit molt davant un gran rival. Ha sigut un partit molt emocionant i s'ha guanyat a base d'esforç i sacrifici. És una gran injecció per a la Champions i la Lliga", va declarar el president del club blanc.

Notícies relacionades

Per la seva part, Bale parlava d'"una nit perfecta". El jugador gal·lès només havia jugat 22 minuts en una final de la Carling Cup i es va doctorar a Mestalla amb un gol espectacular. "Vaig haver d'envoltar Bartra en la carrera", recorda el jugador gal·lès en la jugada del gol. "És una victòria per als aficionats i espero que n'arribin més", va afegir Bale.

Di María, autor del primer gol madridista, va apuntar que el títol és el premi a la feina de tot l'equip. "És una recompensa a la tasca que estem fent. Hem sabut patir per aconseguir l'objectiu", va declarar el jugador argentí.