ELS QUARTS DE FINAL DE L'EUROLLIGA

El Barça Regal es classifica per a la 'final four'

Els blaugranes vencen a Kazan per 56-67 i firmen el 3-0 en l'eliminatòria amb el conjunt rus

Navarro controla una pilota davant la presència del jugador de l’Unics Kazan Kelly McCarty.

Navarro controla una pilota davant la presència del jugador de l’Unics Kazan Kelly McCarty. / MAKSIM BOGODVID (EFE)

1
Es llegeix en minuts
LUIS MENDIOLA / Barcelona

ElBarça Regal tornarà a lafinal fourde bàsquet, que es disputarà de l'11 al 13 de maig aIstanbul, per batallar pel títol de l'Eurolliga. Els blaugranes s'han assegurat la classificació amb un triomf a la pista de l'Unics Kazan per 56-67, amb què han firmat el definitiu 3-0 en l'eliminatòria de quarts de final, al millor de cinc partits.

L'equip deXavi Pascual, que havia resolt de manera favorable els dos partits delPalau Blaugrana, ha fet valer la seva condició de favorit i ha resolt la sèrie amb el conjunt rus a la primera oportunitat, convertint-se en el primer dels equips que aconsegueixen el bitllet per a la fase final europea.

Juan Carlos Navarro, amb 21 punts, s'ha convertit en el millor referent ofensiu dels blaugranes, mentre el baseMarcelinho Huertasha tingut un paper decisiu en el desenllaç, ja que ha anotat nou punts en els últims cinc minuts.

Mal primer temps

El treball defensiu i l'aportació puntual dels jugadors de la banqueta han estat les claus d'un treballat triomf del Barça Regal, que ha sabut refer-se a un pèssim primer temps (34-28) amb uns baixíssims percentatges en el llançament.

El Kazan ha marcat un ritme lent fins al descans, però l'equip de Xavi Pascual ha aconseguit capgirar el partit amb el domini del rebot i imprimint més velocitat a les seves accions, cosa que li ha permès firmar un parcial d'11-21 en l'últim període, que ha resultat definitiu.

Fitxa tècnica

Notícies relacionades

Unics Kazan: Lidai (12), Samoilenko (-), Natxbar (2), Veremeenko (4), Greer (5), Savranseko (4), McCarty (2), Jawai (6), Domercant (19), Wilkinson (2).

Barcelona Regal: Sada (4), Huertas (9), Navarro (21), Perovic, Vázquez (6), Wallace (6), Ingles, Ndong (8), Rabaseda. Lorbek (7), Eidson (3), Mickeal (3).