Imatge de ciutat

Albiol, Enrique Tomás, Carlos Latre i Cristina Cubero ideen una trobada gastronòmica internacional per a Badalona

Els contactes s’ampliaran pròximament amb altres professionals dels àmbits de la gastronomia, la cultura i l’esport

Enrique Tomás comença a vendre els seus entrepans de pernil en màquines expenedores

Albiol, Enrique Tomás, Carlos Latre i Cristina Cubero ideen una trobada gastronòmica internacional per a Badalona

AJUNTAMENT DE BADALONA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, i l’empresari del sector de la xarcuteria Enrique Tomás projecten per al 2024 la creació d’«una gran trobada internacional que converteixi la ciutat de Badalona en un punt d’interès mundial», segons ha definit l’ajuntament de la quarta ciutat catalana en un comunicat: «El projecte tindrà el mar Mediterrani com a gran eix central» i fusionarà «gastronomia, música, cultura i esport».

Per dissenyar la iniciativa, Albiol i Tomás han mantingut una primera trobada a Estepona (Màlaga) amb el ‘showman’ Carlos Latre i la periodista Cristina Cubero. Els contactes s’ampliaran pròximament amb altres professionals dels àmbits de la gastronomia, la cultura i l’esport per configurar la programació definitiva de l’esdeveniment.

Albiol, que espera que la primera edició pugui portar-se a terme el 2024, s’ha mostrat molt esperançat amb aquesta primera trobada amb què volen «fer un salt qualitatiu i posicionar Badalona com un gran referent mundial».

A més, ha afegit que vol que sigui un esdeveniment «que irradiï activitats que fusionin la cultura, l’esport i la gastronomia, elements que, per separat i junts, desperten i aixequen passions i que permetran disfrutar tots els veïns de Badalona».

Notícies relacionades

Per la seva banda, Enrique Tomás ha expressat el seu desig que «tothom conegui la Badalona meravellosa que ja van descobrir els romans i que té tant a aportar al món». «Vaig néixer a Badalona, visc a Badalona i estimo Badalona», ha remarcat l’empresari.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona