PREGÓ DE FESTES

La periodista Laura Fa serà la pregonera de les festes de maig de Badalona

Llicenciada en Història i Periodisme, Laura Fa va començar la seva trajectòria professional a Ràdio Ciutat de Badalona.

La periodista Laura Fa serà la pregonera de les festes de maig de Badalona

ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La periodista badalonina Laura Fa Campo serà l’encarregada de llegir des del balcó de la Casa de la Vila, el divendres 5 de maig a les 19 hores, el pregó de les festes de maig de Badalona 2023.

Llicenciada en Història i Periodisme, va començar la seva trajectòria professional a Ràdio Ciutat de Badalona. Actualment, en col·laboració amb Lorena Vázquez, presenten cada setmana el pòdcast Mamarazzis d’aquest diari.

La periodista, que sovint assegura que no es veu vivint en cap cap altre lloc que no sigui Badalona, col·labora habitualment en altres cadenes com TVE i TV-3 i anteriorment havia participat en programes com ‘Arucitys’, de 8-TV. La periodista també col·labora en revistes com Lecturas i en emissores de ràdio com Flaixbac i RAC-1.

Notícies relacionades

A més, Fa també ha publicat, conjuntament amb l’estilista, assessora d’imatge i escriptora Marta Pontnou, el llibre Els pecats de la xona i tot allò que la Moreneta ens perdona, en el qual repassen aspectes de la vida quotidiana des del seu particular punt de vista.

Per ara no han transcendit els noms dels artistes que actuaran a Badalona per a les festes de maig. Només s’ha revelat l’actuació de Juan Magan la nit de sant Anastasi, el 10 de maig, després de la cremada del dimoni. El que sí ja se sap són els colors del tradicional mocador de les festes: serà verd i negre, els colors del Joventut Badalona, en motiu de la celebració aquest any de la final de la Copa del Rei de bàsquet.

Temes:

Badalona