«No et posaràs davant meu»

Albiol anirà a judici acusat d’un delicte lleu de lesions contra una assessora del PSC

  • Albiol nega haver agredit ningú i es querellarà si el cas s’arxiva o resulta absolt

Albiol anirà a judici acusat d’un delicte lleu de lesions contra una assessora del PSC

EFE/Quique García

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El candidat del PP a l’alcaldia de Badalona, Xavier García Albiol un altre front judicial obert. Aquesta vegada, l’alcaldable s’enfrontarà a un judici acusat d’un delicte lleu de lesions. Segons va avançar aquest dilluns ElDiario.es, un jutge de Badalona ha decidit reobrir el cas –en un primer moment l’havia arxivat–, estimant el recurs de la Fiscalia i de l’assessora socialista presumptament agredida, la coordinadora d’esports de l’Ajuntament de Badalona, Esther Martínez.

Segons el testimoni de Martínez, Albiol la va agafar del braç i la va apartar bruscament per sortir davant d’ella en una fotografia. Els fets es remunten al novembre del 2022, durant la presentació oficial dels diferents equips del Club de Futbol Sistrells. El club va convidar familiars i líders polítics de la ciutat, de manera que els fets van ser presenciats per multitud de persones. Precisament, Martínez assegura que la regidora Teresa González (PSC) va ser testimoni dels fets.

El PP ha assegurat que si Albiol surt absolt del judici, o s’arxiva el cas, es querellarà per denúncia falsa contra l’assessora, Esther Martínez, i contra la regidora d’esports i número dos de les llistes socialistes per a les eleccions municipals, Teresa González.

Segons recull ElDiario.es, en la denúncia, Esther Martínez assegura que Albiol va utilitzar «un to elevat, cridant», i que va etzibar: «No et posaràs davant meu, ets una coordinadora, només faltaria».

Notícies relacionades

Encara no hi ha data per al judici oral, ja que Albiol ha recorregut la decisió del jutge davant l’Audiència de Barcelona.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona