Temporal

Badalona tanca el parc de Can Solei i Ca l’Arnús pels forts vents registrats

Al llarg del dia s’han registrat una quinzena d’incidents a la ciutat que han inclòs la caiguda d’arbres a la via pública

Badalona tanca el parc de Can Solei i Ca l’Arnús pels forts vents registrats

Ayuntamiento de Badalona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Badalona (Barcelonès) ha tancat el parc de Can Solei i Ca l’Arnús arran dels forts vents que s’han registrat al llarg d’aquest dimarts, 17 de gener, i de l’arribada d’un temporal que suposarà també una dràstica baixada de les temperatures.

El tancament de Can Solei i Ca l’Arnús, de moment l’únic previst pel govern municipal, l’ha anunciat aquesta tarda el regidor de l’Àmbit de Protecció Social en les Persones i Impuls Comercial i tercer tinent d’alcalde, David Torrents, via xarxes socials.

Així, des de l’Ajuntament de Badalona assenyalen que al llarg del dia s’han registrat una quinzena d’incidents a la ciutat que han inclòs la caiguda d’arbres a la via pública, a la plaça de la Plana, així com caigudes de tendals i cartells.

Activats els plans VENTCAT i PROCICAT

D’acord amb les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, l’Ajuntament ha activat el Pla especial d’emergències per risc de vent de Catalunya (VENCAT) i el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per fort onatge i mala mar

En una Resolució de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i com a conseqüència de la Situació d’alerta del Pla de protecció civil municipal, s’han acordat diferents mesures.

Entre aquestes, s’ha acordat activar el departament tècnic municipal de Protecció Civil perquè coordini les gestions oportunes i la coordinació amb els grups actuants municipals i de la Generalitat: Bombers, Mossos d’Esquadra, Protecció Civil, SEM i Agents Rurals. També s’ha acordat activar l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil Municipal (AVPC)

Notícies relacionades

A més, s’ha aprovat realitzar el seguiment i les comunicacions amb la xarxa de Rescat Protecció Civil (CECAT) i reforçar el Centre d’avisos i coordinació de la Policia Local (CRA).

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona