Atur

Badalona contractarà 34 persones aturades durant nou mesos

  • Està dirigida a veïns residents als barris de la Pau, la Salut, Llefià, Sant Roc, el Remei i Artigues

Badalona contractarà 34 persones aturades durant nou mesos

Ayuntamiento de Badalona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Badalona (Barcelonès), a través del servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO), seleccionarà i contractarà durant nou mesos 34 persones aturades mitjançant una nova edició del programa d’experiència laboral de ‘Feina als barris’.

Les persones contractades s’encarregaran d’intervenir en: projectes de millora d’edificis municipals, escoles, equipaments culturals, instal·lacions esportives, espais públics i zones verdes, així com de reforçar els serveis socials i culturals a la zona sud de Badalona.

Des del consistori expliquen que totes les persones que podran beneficiar-se del programa han de ser residents als barris on desenvoluparan la sevala Pau, la Salut, Llefià, Sant Roc, el Remei i Artigues–, i han d’estar inscrites com a aturades, demandants d’ocupació no ocupades.

Així, els dies 15 i 16 de desembre, l’IMPO es posarà en contacte amb les persones que compleixin els requisits administratius i el perfil del lloc de treball. Les persones contractades treballaran des de l’1 de febrer fins al 31 d’octubre del 2023.

Notícies relacionades

Durant aquest temps, segueixen des de l’Ajuntament de Badalona, les persones contractades «rebran un acompanyament per assegurar que adquireixen les aptituds i competències derivades de la pràctica laboral».

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO