Marihuana

Dos detinguts a Badalona per tenir un laboratori de cànnabis a casa seva

  • Els Mossos van decomissar 26 quilos de marihuana, un quilo de líquids i olis de cànnabis i 11,8 grams de pastilles, pols i altres substàncies

Dos detinguts a Badalona per tenir un laboratori de cànnabis a casa seva

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 3 d’agost un home i una dona de 38 i 33 anys a Badalona (Barcelonès), acusats de tenir un laboratori habilitat per al tractament de cànnabis al domicili on vivien.

Els Mossos van començar a investigar quan una empresa de paqueteria de Badalona va avisar la policia que un paquet pendent d’entrega tenia un forat on es podia veure una substància que semblava marihuana.

La policia autonòmica va entrar al domicili després de dur a terme diverses comprovacions i confirmar que l’empresa repartidora ja havia portat a terme entregues anteriors al mateix lloc.

L’entrada al domicili sospitós es va saldar amb el decomís de 26 quilos de marihuana, un quilo de líquids i olis de cànnabis i 11,8 grams de pastilles, pols, resines i altres substàncies similars, així com diversos paquets per ser enviats a altres països europeus.

Notícies relacionades

Els dos detinguts, que estan acusats d’un delicte contra la salut pública, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar el 6 d’agost a disposició del Jutjat d’Instrucció número 3 de Badalona.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona