Mossos i Guàrdia Urbana

Detingudes cinc persones per presumpte tràfic de drogues a Barcelona i Badalona

  • La venda de drogues generava una «gran quantitat de molèsties» i sensació d’inseguretat entre els veïns

  • Els agents van identificar diverses persones que es dedicaven a distribuir les drogues des d’un bar del barri de la Trinitat Vella

Detingudes cinc persones per presumpte tràfic de drogues a Barcelona i Badalona

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona van detenir el maig passat cinc persones per presumpte tràfic de drogues al districte barceloní de Sant Andreu i a Badalona (Barcelonès), segons van explicar en un comunicat aquest diumenge. Els agents van identificar diverses persones que es dedicaven a distribuir les drogues des d’un bar del barri de la Trinitat Vella, i també van detectar altres vivendes que funcionaven com a punts de venda, distribució i emmagatzematge.

La venda de drogues en aquesta ubicació generava una «gran quantitat de molèsties» i sensació d’inseguretat entre els veïns, ja que les persones que acudien al lloc per comprar les drogues en algunes ocasions les consumien als voltants del bar.

Els agents van realitzar un dispositiu conjunt que va consistir en cinc entrades i recerques a quatre pisos de Barcelona i un de Badalona per un suposat delicte contra la salut pública i pertinença a grup criminal.

Notícies relacionades

El dispositiu policial també va permetre requisar diferents quantitats de substàncies estupefaents, material per a la seva preparació i distribució i diners en efectiu.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona