Divendres, dissabtes i diumenges de juliol

Festival Nits al Port de Badalona: 36 espectacles per celebrar el desè aniversari de l’esdeveniment

  • Concerts i monòlegs es donaran cita al litoral badaloní durant tots els divendres, dissabtes i diumenges de juliol

Festival Nits al Port de Badalona: 36 espectacles per celebrar el desè aniversari de l’esdeveniment

Ayuntamiento de Badalona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El festival Nits al Port de Badalona (Barcelonès) celebra aquest 2022 la seva desena edició i ho farà amb un total de 36 espectacles que es desenvoluparan durant tots els divendres, dissabtes i diumenges de juliol.

El festival s’inaugurarà divendres 1 de juliol amb el concert de La Chica de Ayer, una banda tribut al pop rock dels anys 80 i 90, i finalitzarà el diumenge 31 de juliol. Un dels plats forts d’aquesta edició és l’actuació de Los Vivancos, el famós grup de flamenc de prestigi internacional. A més, i com ja és tradició, els assistents podran disfrutar de la tradicional gala de dansa, sota la direcció artística de Marisa Yudes, amb joves figures catalanes, com Pau Pujol i Salvador Martínez, entre d’altres.

Aquesta 10a edició destaca per comptar amb una oferta lúdica i musical molt diversificada amb espectacles de salsa, rumba i havaneres, així com un recorregut per la música més rellevant dels anys 80 i 90 amb les actuacions de grups de tribut de renom que cantaran les cançons més mítiques d’U2, Tina Turner, Eric Clapton i Dire Straits.

A més de l’àmplia oferta musical, una de les novetats d’aquesta 10a edició és l’aposta pels espectacles d’humor, amb els monòlegs de Carlos Pozo, Sergio Marín, Javier Benítez i Carlitos humorista. També hi haurà espectacles pensats per als més joves, amb ‘dj’ cada nit, i actuacions infantils per als més petits amb els Grimpallunes i els Trencamandres.

La programació completa i la venda d’entrades per als espectacles es pot consultar a través de la pàgina web del festival.

Foodtrucks i zona chill out

Foodtruckschill outDes de les 19 hores fins a la 1 de la matinada, el festival comptarà un any més amb una gran oferta de restauració de proximitat a les instal·lacions de Marina Badalona. Les foodtrucks amb àmplia oferta gastronòmica, la zona chill out i els markets volen complementar l’oferta lúdica pensada per a tots els públics.

Notícies relacionades

«La desena edició del festival Nits al Port, juntament amb les activitats d’estiu que tenim preparades a la ciutat i que presentarem en els pròxims dies, ens permetran disfrutar d’un estiu divers, divertit i molt atractiu sense haver de sortir de la ciutat», remarca l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona