Al març

Denuncien una estafa de 25.000 euros als veïns de Badalona desallotjats per risc d’ensorrament

Totes vuit famílies van pagar a una suposada empresa que havia d’apuntalar l’edifici, cosa que no va passar

Denuncien una estafa de 25.000 euros als veïns de Badalona desallotjats per risc d’ensorrament

ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

Les famílies del carrer Granada de Badalona desallotjades a principis de març pel risc d’ensorrament de l’edifici han denunciat que han sigut estafades.

Segons va avançar Diari de Badalona, totes vuit famílies van pagar 25.000 euros a una suposada empresa que s’havia d’encarregar d’apuntalar l’edifici, on el 10 de març hi va haver el despreniment d’una terrassa i l’aparició d’una gran esquerda que posava en perill l’estabilitat de la finca.

Els afectats van denunciar que una persona els ha estat cobrant diversos pagaments, però que va fugir sense fer cap actuació a l’edifici. També han trobat a faltar pertinences. Els Mossos d’Esquadra van traslladar el cas al jutjat perquè investigui els fets.

L’ajuntament continuarà costejant l’estada

Aquest diumenge passat va acabar el termini de tres mesos durant els quals l’ajuntament ha pagat un allotjament provisional a les vuit famílies. La regidora del Districte 2, on està ubicat el carrer Granada, Rosa Trenado, lamenta l’estafa en què s’han vist immerses les famílies, mentre que ha garantit que l’ajuntament els continuarà pagant l’estada en un hotel fins que puguin tornar a casa seva.

«És una desgràcia afegida», ha comentat Trenado, i ha assegurat que ja estaven en converses amb els afectats per buscar una solució una vegada acabats els tres mesos d’ajuda acordats inicialment. Trenado ha destacat que les famílies «han mostrat voluntat de reparar la finca», per la qual cosa el consistori preveu garantir-los allotjament fins que els pisos siguin habitables de nou.

Notícies relacionades

En un inici, els afectats estaven instal·lats en un hotel de Santa Coloma de Gramanet però recentment s’han hagut de traslladar a un hotel de Barcelona perquè el primer establiment tenia reserves de clients per a aquest mes de juny.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona

Temes:

Ajuntaments