Alt consum elèctric

Desmantellada a Badalona una plantació de marihuana amb mercaderia valorada en 390.000 euros

  • Els Mossos van detenir els tres homes que gestionaven el cultiu, que dormien a la nau per vigilar-lo

Desmantellada a Badalona una plantació de marihuana amb mercaderia valorada en 390.000 euros

Mossos

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar el 14 de març passat una plantació de marihuana a Badalona (Barcelonès) que estava amagada en una nau industrial, i van intervenir 50 quilos de cabdells preparats per a la distribució, que tenen un valor de 390.000 euros en el mercat il·lícit. Els agents també van detenir els tres responsables del cultiu, que dormien a la plantació per vigilar-lo. Les sospites de la policia van sorgir al detectar una nau sense activitat aparent que mostrava un alt nivell de consum elèctric.

La plantació, ubicada al polígon Granland, constava de 527 plantes en diferents estats de creixement. Els detinguts van passar a disposició judicial i la policia els atribueix un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Els 50 quilos de cabdells decomissats estaven ja envasats i preparats per a una distribució imminent.

A més de detectar que la nau en qüestió no tenia activitat econòmica registrada, però sí consum elèctric, els Mossos van notar que fora del local feia olor de marihuana. La investigació havia començat a principis de març.

Notícies relacionades

Els agents també van comprovar que els detinguts havien connectat fraudulentament la instal·lació elèctrica a la xarxa general.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO