‘EvolUCIón’

Can Ruti utilitza la realitat virtual per «anticipar» aspectes de l’ingrés a l’uci a pacients i familiars

  • Es tracta d’un portal amb continguts audiovisuals que van des d’una visita immersiva per espais de l’hospital fins a entrevistes amb pacients, familiars i professionals

Can Ruti utilitza la realitat virtual per «anticipar» aspectes de l’ingrés a l’uci a pacients i familiars

Can Ruti

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona (Barcelonès), també conegut com ‘Can Ruti’, ha posat en marxa la plataforma de realitat virtual immersiva, ‘EvolUCIón’, per poder «anticipar alguns dels aspectes més transcendents» de l’ingrés en la unitat de cures intensives (uci) tant a pacients com a familiars.

Es tracta d’un portal amb continguts audiovisuals que van des d’una visita immersiva pels espais de l’uci de Can Ruti fins a entrevistes amb pacients, familiars i professionals que parlen de les seves experiències en l’àrea de crítics, informa l’hospital en un comunicat aquest dijous.

Amb aquests continguts el centre vol que els pacients que han d’ingressar a l’uci per una operació ho facin coneixent l’espai on estaran hospitalitzats i «entenent com serà el seu entorn» durant els dies que duri l’ingrés.

Notícies relacionades

Des de l’hospital han reivindicat que d’aquesta manera l’experiència dels pacients de l’àrea de crítics serà «menys traumàtica i la seva recuperació posterior serà millor i més ràpida». La plataforma també està pensada perquè els familiars dels pacients coneguin la unitat de crítics de Can Ruti i puguin fer un «acompanyament de qualitat».

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO