Es presentarà a l’abril

L’artista de Badalona Isaac Sánchez farà el cartell de la Fira del Llibre de Madrid

  • Se celebrarà al parc d’El Retiro entre el 27 de maig i el 12 de juny i el seu lema serà ‘Fulleja el món’, amb el viatge com a eix temàtic

L’artista de Badalona Isaac Sánchez farà el cartell de la Fira del Llibre de Madrid

Feria del Libro de Madrid

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’artista de Badalona (Barcelonès) Isaac Sánchez farà el cartell de la 81a edició de la Fira del Llibre de Madrid, que se celebrarà al parc d’El Retiro entre el 27 de maig i el 12 de juny, amb el lema ‘Fulleja el món’ i el viatge com a eix temàtic. Segons ha informat aquest dijous la Fira del Llibre, el cartell que il·lustrarà aquesta cita literària es presentarà el mes d’abril i la seva imatge serà adaptada a diferents suports, entre els quals, un cupó de l’ONCE, que se sortejarà en el transcurs d’aquest esperat esdeveniment cultural.

Sánchez (Badalona, 1981) és autor del còmic El regreso del hombre pez (Dolmen, 2009), així com de la trilogia Taxus (Dolmen, 2019) i d’El don (Dolmen, 2021). Amb aquest últim treball va guanyar el premi Llibre de l’Any 2021 en la categoria de còmic que atorga el Gremi de Llibreries de Madrid.

Conegut popularment com a Loulogio, Isaac Sánchez és a més humorista, youtuber, streamer i ha col·laborat en televisió i ràdio. També ha col·laborat com a il·lustrador per a empreses com Marvel i Epic Games,, i actualment treballa en la seva pròxima novel·la gràfica Baños Pleamar.

Un estrany i dolorós viatge

estrany i dolorós viatgeLa 81a edició de la Fira del Llibre de Madrid se celebrarà amb el lema ‘Fulleja el món’ i l’eix temàtic serà el viatge, en un triple vessant, ha informat l’organització.

Perquè «la fira del 2022 marcarà el final d’un estrany i dolorós viatge: el que vam emprendre a l’inici del 2020, amb l’arribada de la covid-19 a les nostres vides. D’altra banda, en aquest temps de pandèmia i confinaments, el llibre ha sigut refugi i mitjà de transport. Llegint, els lectors i lectores han viscut i viatjat. I, finalment, des de sempre, el viatge és germen de grans històries».

Notícies relacionades

La Fira del Llibre de Madrid va renovar la seva direcció a principis d’any, amb l’elecció de la periodista Eva Orúe.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO