Consulta els recorreguts de les cavalcades de l'Hospitalet, Badalona, Cornellà i Santa Coloma

Les localitats de l'àrea metropolitana surten al carrer per rebre els Reis

Consulta els recorreguts de les cavalcades de l'Hospitalet, Badalona, Cornellà i Santa Coloma

ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les localitats de l'àrea metropolitana de Barcelona també donaran aquest dijous la benvinguda als Reis Mags d'Orient. Aquests són els recorreguts de les cavalcades de l'Hospitalet, Badalona, Cornellà i Santa Coloma.

L'HOSPITALET

17 hores: Sortida de la plaça de Francesc Macià i Llussà. A les 17.30 h, els Reis se sumaran a la comitiva a la plaça de l’Escorça. La cavalcada passarà pel carrer de Santa Eulàlia, el carrer d'Enric Prat de la Riba i la plaça de l'Ajuntament, on s'espera que arribi a les 19.30. Després hi haurà un espectacle i s'entregarà la clau de la ciutat a Melcior, Gaspar i Baltasar. La cavalcada es retransmetrà per Televisió de l'Hospitalet a partir de les 18.30 h.

BADALONA

17 hores: Els Reis arribaran al pont del Petroli a bord del vaixell 'Far de Barcelona'. 18.30 hores: Sortida de la cavalcada des de l'avinguda de Pius XII, a l'altura de la rambla de la Solidaritat. La comitiva té prevista arribar al seu final, a la Rambla, a les 20.45. Els detalls es poden consultar a www.reisbadalona.cat

CORNELLÀ

Notícies relacionades

18 hores: Els Reis arribaran al parc de la Infanta, des d'on iniciaran la desfilada. A les 20 hores arribaran a l'ajuntament. Allà es pronunciaran els parlaments. Continuarà la rua, que s'espera que s'acabi a les 22 hores al carrer d'Ignasi Iglesias, on hi havia l'antiga estació de bombers.

SANTA COLOMA

A partir de les 16 hores es recolliran les cartes als Reis al camp d'atletisme Antoni Amorós (avinguda de Pallaresa, s/n). A les 16.30 arribaran els Mags. La cavalcada sortirà des de l'avinguda de Puig Castellar-Edificis Cúbics. La comitiva arribarà a la plaça de la Vila a les 21 hores.