«Obligació moral»

La Carpa de Titus Badalona tanca fins a nou avís pel creixement de la pandèmia a la ciutat

  • Comenten que hi ha situacions que no poden controlar, com que hi acudeixin contactes de positius que se saltin la quarantena

  • Actualment, Badalona té 303 casos actius de Covid-19 i 16 veïns de la ciutat estan ingressats amb el virus

prueba-pcr

prueba-pcr

1
Es llegeix en minuts
Àlex Rebollo
Àlex Rebollo

Periodista

ver +

La Carpa de Titus Badalona (Barcelonès) tancarà les portes aquest cap de setmana i fins a nou avís per l’auge dels contagis de Covid-19 a la ciutat durant les últimes setmanes. En un comunicat publicat a les xarxes socials de la discoteca, els responsables expliquen que, després d’analitzar l’evolució dels contagis, s’han vist «amb l’obligació moral i voluntària de tancar».

Al mateix text, assenyalen que els «encanta» estar amb els clients i veure’ls disfrutar, però remarquen que és «molt complicat» treballar en la situació actual i comenten que hi ha escenaris que no poden controlar, com que hi acudeixin contactes de positius que se saltin la quarantena.

«Fem un pas enrere per la seguretat de tots els clients, treballadors i familiars», diu el missatge de Titus Carpa Badalona. No feia ni dues setmanes que la discoteca havia tornat obrir les portes, després de l’aixecament de les restriccions a l’oci nocturn.

La Covid creix a Badalona

Actualment, segons les últimes dades publicades pel Departament de Salut, Badalona té 303 casos actius de Covid-19 i 16 veïns de la ciutat estan ingressats amb el virus. Així, des del 21 de juny, quan encara es trobava en nivells moderats (99,34), el risc de rebrot al municipi s’ha disparat i actualment ja està en nivells molt alts (213), unes xifres a les quals no s’arribava des de principis de maig, quan la pandèmia remetia.

A més, Badalona és un dels tres municipis de més de 20.000 habitants amb més percentatge de tests PCR i d’antígens positius (8,38), només per darrere de Santa Coloma de Gramenet (9,23) i Barcelona (9,15%).

Notícies relacionades

A Catalunya, l’epidèmia de coronavirus torna a estar descontrolada, igual que en altres comunitats. Els contagis estan descontrolats: 3.556 en 24 hores, números que no es veien des de finals de gener. «Podríem parlar ja d’una cinquena onada», certificava aquest dimarts, 29 de juny, a EL PERIÓDICO Daniel López-Codina, investigador del Grup de Biologia Computacional i Sistemes Complexos (Biocomsc) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO