Nova etapa

Sabater s’acomiada com a regidora de l’Ajuntament de Badalona

  • La diputada de la CUP assegura que el pas al Parlament «no és una renúncia al compromís amb la ciutat»

  • També ha renunciat a l’acta el regidor d’ERC Oriol Lladó, que va ser la mà dreta de Sabater en el govern de coalició del 2015

videosabater

videosabater

1
Es llegeix en minuts

La diputada de la CUP al Parlament de Catalunya Dolors Sabater ha fet aquest dimarts la seva última intervenció com a regidora en el ple municipal de l’Ajuntament de Badalona (Barcelonès). Sabater assegura que el seu pas al Parlament «no és una renúncia al compromís amb la ciutat» i diu que la continuarà defensant des de la nova tribuna. Afirma que en la nova etapa la guiarà la mateixa empenta que la va portar a ser regidora i alcaldessa de la ciutat entre el 2015 i el 2018.

Durant el seu últim discurs, la líder de Guanyem Badalona ha insistit en la necessitat d’impulsar una moció de censura contra l’actual alcalde, Xavier García Albiol: «Necessitem recuperar el projecte de ciutat valenta al servei del poble».

De fet, el mateix Albiol ha interromput Sabater en diverses ocasions durant el tram final del seu discurs per dir-li que se li havia acabat el temps d’intervenció. Sabater ha intervingut poc més de cinc minuts i mig quan el temps previst era de cinc minuts. La resta de grups de l’oposició li han retret a Albiol la «falta de respecte» per Sabater en un dia especial.

Notícies relacionades

L’alcalde ha reconegut la «discrepància política i personal» amb Sabater, però l’ha animat a «treballar per a la ciutat» des del Parlament de Catalunya. Durant el ple d’aquest dimarts també ha renunciat a l’acta el regidor d’ERC Oriol Lladó, que va ser la mà dreta de Sabater en el govern de coalició del 2015.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO