24 consultes

Aquest mes comencen les obres per construir el nou CAP del Gorg de Badalona

Donarà resposta a les necessitats dels veïns del barri, que ara es veuen obligats a desplaçar-se fins a l’ambulatori de Sant Roc

Aquest mes comencen les obres per construir el nou CAP del Gorg de Badalona
1
Es llegeix en minuts

Aquest mes de gener començaran les obres de construcció del Centre d’Atenció Primària (CAP) del Gorg de Badalona, un projecte amb un cost d’uns 2,9 milions d’euros que s’allargarà uns dos anys, ha informat l’ajuntament. El nou centre donarà resposta a les necessitats dels veïns del barri, que ara es veuen obligats a desplaçar-se fins a l’ambulatori de Sant Roc, cosa que permetrà que aquest equipament es descongestioni.

Ubicat a la cantonada d’Antoni Bori i Alfons XII, la seva construcció servirà per atendre també el creixement demogràfic previst per als pròxims anys. El nou centre, de quatre plantes i una superfície total de 1.600 metres quadrats, tindrà una cartera bàsica de serveis, des de l’atenció sanitària i a domicili fins a espirometries, control d’anticoagulants orals i cirurgia menor.

També comptarà amb 24 consultes; la planta baixa es destinarà a l’atenció urgent i a la primera i a la segona s’atendran la medicina general, la pediatria, l’odontologia i la infermeria.

Notícies relacionades

La tercera planta estarà dedicada a la formació i l’educació en salut i la quarta es reservarà per al futur creixement de l’equipament.

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA