NOU CURS ESCOLAR

Badalona garantirà un «servei de neteja durant tota la jornada» en tots els seus centres educatius

El personal de neteja s'encarregarà de desinfectar de manera constant els espais i elements comuns dels edificis

Agents cívics i la Guàrdia Urbana col·laboraran amb el personal dels centres perquè l'entrada a les escoles sigui ordenada i no hi hagi aglomeracions

Uns nens entren en una escola de Badalona, en una imatge d’arxiu.

Uns nens entren en una escola de Badalona, en una imatge d’arxiu. / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Badalona, responsable de la neteja de les escoles públiques de la ciutat, garantirà un servei especial de neteja en tots els centres de la ciutat per tal de «respectar els protocols sanitaris establerts en el marc de la crisi sanitària provocada per la Covid». 

El primer tinent d’alcaldia de l’Àmbit d’Hisenda i Serveis a les Persones, Juan Fernández, ha puntualitzat que «tots els centres tindran personal del servei de neteja durant tota la jornada que s’encarregarà de netejar i desinfectar de manera constant els espais i elements comuns». 

Quant a l’entrada als centres, explica el consistori badaloní, s’haurà de realitzar per diferents punts dels edificis amb tal d’evitar aglomeracions, segons dicta el protocol sanitari. Així, per assegurar el bon funcionament i compliment de les mesures, l’Ajuntament ha reforçat el control d’entrada i sortida dels centres amb la incorporació d’agents cívics i la col·laboració de la Guàrdia Urbana. 

Contractació de nous professionals per cobrir les baixes 

D’altra banda, i per tal de resoldre les baixes d’oficials d’ofici «per ser població de risc o tenir a càrrec persones que ho són», el govern local ha iniciat la contractació de nou personal per cobrir les baixes que s’afegiran a les contractacions efectuades per la Generalitat i poder afrontar el curs escolar. 

Notícies relacionades

Aquestes mesures se sumen a les que ja ha vingut fent l’Ajuntament de Badalona durant aquest estiu a les seves escoles locals com, per exemple, el canvi de vidrieres de diversos centres o el condicionament dels patis de les escoles. 

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA