FESTES CONFINADES

Badalona celebrarà la seva festa major amb activitats telemàtiques per la Covid-19

Un dels pocs actes presencials serà la vigília de la festivitat, el 13 d'agost, quan es presentarà la Mulassa de Badalona

Amb restriccions, es podrà visitar una exposició en la planta baixa de l'edifici consistorial amb els elements festius de la ciutat

badalona

badalona

1
Es llegeix en minuts
EFE

La ciutat de Badalona celebrarà entre el 14 i el 16 d’agost la seva festa major amb un cartell atapeït d’activitats telemàtiques per evitar les aglomeracions i contenir els rebrots de coronavirus.

Segons un comunicat de l’Ajuntament, un dels pocs actes presencials serà la vigília de la festivitat, el 13 d’agost, quan es presentarà la Mulassa de Badalona, acompanyada per les ‘mulasses’ de Vilanova i la Geltrú i Tarragona, al saló de plens del consistori, amb aforament restringit i mesures de seguretat.

Amb les mateixes restriccions es podrà visitar una exposició a la planta baixa de l’edifici consistorial amb els elements festius de la ciutat, que aquest any no es passejaran pels carrers i la inauguració dels quals serà a porta tancada i retransmesa per les xarxes socials.

Activitats per seguir des de casa

També s’emetran entrevistes a experts en cultura tradicional i popular per acostar a la ciutadania al patrimoni dia festiu badaloní.

Notícies relacionades

D’altra banda, aquest any hi haurà sis canonades de foc que donaran pas a sis petits castells de foc que es dispararan des de cada un dels districtes de la ciutat de manera simultània, però sense assistència de públic, ja que la idea és que els veïns puguin veure-ho des dels balcons o finestres de les seves cases.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA