COMBATRE EL CORONAVIRUS

L'hospital de Can Ruti de Badalona rebutja l'entrada de l'UME per netejar

La direcció considera que no era necessària la presència de l'exèrcit per garantir la higiene del centre

POLITICA    3/12/2001 SIDA INAUGURACION DEL NUEVO LABORATORIO IRSICAIXA  DE INVESTIGACION DE LA SIDA EN EL HOSPITAL DELS GERMANS TRIAS I PUJOL  CAN RUTI    FOTO RICARD CUGAT

POLITICA 3/12/2001 SIDA INAUGURACION DEL NUEVO LABORATORIO IRSICAIXA DE INVESTIGACION DE LA SIDA EN EL HOSPITAL DELS GERMANS TRIAS I PUJOL CAN RUTI FOTO RICARD CUGAT / TRUE (Negativo)

1
Es llegeix en minuts
ACN

La direcció de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona (Can Ruti) ha rebutjat aquest dijous l’entrada de la Unitat Militar d’Emergències (UME) a les seves instal·lacions. L’ajuda a l’Exèrcit per dur a terme certes tasques de recolzament havia sigut sol·licitada per l’alcalde de la ciutat, el socialista Álex Pastor, i els militars han estat fent tasques de desinfecció als voltants de l’hospital, però no han arribat a entrar.

«L’hospital ha valorat i agraït la possibilitat que també es fessin tasques a l’interior, però va considerar que en aquest cas no era necessari per garantir-ne la higiene», argumenten des de Can Ruti.

«D’acord amb les autoritats sanitàries»

Notícies relacionades

L’hospital, afegeixen, està obert a qualsevol acció «sempre d’acord amb les autoritats sanitàries i sabent quins protocols s’utilitzen».

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA