CORONAVIRUS

L'Exèrcit desinfecta a Badalona equipaments, mercats i residències

Altres localitats metropolitanes també han sol·licitat ajuda a l'UME, totes governades pel PSC

badalona / periodico

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Unitat Militar d’Emergències (UME) va començar aquest dimecres, 25 de març, les tasques de desinfecció de diversos equipaments municipals de Badalona per evitar la propagació del coronavirus, entre aquests, mercats, residències, centres sanitaris i parades de transport públic.

Segons un comunicat de l’ajuntament, els treballs van començar dimecres a la tarda després que l’alcalde, Álex Pastor, es reunís amb membres de la unitat de reconeixement de l’UME per coordinar i prioritzar els espais que han de ser desinfectats.

Badalona va sol·licitar a la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, l’auxili de l’Exèrcit per netejar les «zones més conflictives» i amb més risc de contagi de la ciutat, com ara edificis municipals, centres sanitaris, serveis socials, mercats municipals, residències de gent gran i persones discapacitades i parades de metro i autobús.

Més municipis demanen ajuda a l’Exèrcit

Notícies relacionades

A més de Badalona, han sol·licitat l’ajuda de l’UME altres localitats metropolitanes, totes governades pel PSC, com l’Hospitalet de Llobregat, Sabadell i Barberà del Vallès.

Més notícies de Badalona ,l’Hospitalet i Sabadell en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA