un executiu «de concentració»

Guanyem no negociarà pressupostos a Badalona «si el PSC no aborda l'alcaldia de Sabater»

La formació de l'exalcaldessa alerta que la ciutat està vivint una situació de «fallida tècnica i política» perquè hi ha «falta de lideratge»

Pastor descarta una negociació per a la conformació d'un nou govern i anuncia una conferència per explicar la ciutat que vol per al 2020

zentauroepp48641967 politica 15 6 2019  investidura alcalde o alcaldesa badalona190615124728

zentauroepp48641967 politica 15 6 2019 investidura alcalde o alcaldesa badalona190615124728

1
Es llegeix en minuts
acn

Guanyem Badalona adverteix al PSC que no negociarà els pressupostos de la ciutat si no es posa sobre la taula la conformació d'un nou govern «fort» liderat per Dolors Sabater; una proposta que ha arribat després de conèixer-se la posició de l'actual alcalde socialista, Álex Pastor, que, en una entrevista a ‘Ràdio Ciutat Badalona’, ha descartat una negociació per a la conformació d'un nou govern amb l'entrada de Guanyem, i ha anunciat una conferència per explicar la Badalona que vol per al 2020.

En un comunicat, la formació de l'exalcaldessa ha reafirmat en la seva aposta perquè es formi un executiu de concentració que sigui capaç de «desencallar» la localitat. El partit considera que ara que l'alcalde Álex Pastor s'ha reincorporat després d'estar de baixa per problemes de salut, s'ha de treballar en aquesta direcció. Alerta que la situació de «fallida tècnica i política» que afecta Badalona no es devia a l'absència de l'alcalde, sinó a una «falta de lideratge d'un govern del PSC i els ‘Comuns’ que està en minoria i que no té un model de ciutat clar».

La formació de Dolors Sabater ha insistit en la proposta que ja va posar sobre la taula després de l'assemblea que va celebrar l'1 de febrer passat, per crear un nou executiu de concentració que estigui liderat per l'exalcaldessa de Badalona.

El partit recorda que dijous passat membres de Guanyem Badalona ja es van reunir amb representants del PSC «per iniciar negociacions per conformar un nou govern». En aquest sentit, considera que una vegada l'alcalde Álex Pastor ha tornat després de la baixa per problemes de salut, s'ha de continuar treballant en aquesta línia.

Notícies relacionades

«La crisi actual està provocada, sobretot, per la falta de lideratge d'un govern de PSC i ‘Comuns’ que està en minoria, amb vuit regidors de 27, que no té un model de ciutat clar, i que no treballa de forma prou coral», afirma la formació.

Més notícies de Badalona