investigació oberta

Els Mossos investiguen el segrest d'una dona a qui van robar a Badalona

La víctima assegura que dos homes la van obligar a pujar a un cotxe i la van portar a treure diners a un caixer automàtic per robar-li i, posteriorment, abandonar-la en un polígon als afores de la ciutat

zentauroepp51345071 coche mossos200130085933

zentauroepp51345071 coche mossos200130085933 / ARCHIVO

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir el presumpte segrest ahir dijous d’una dona gran a Badalona (Barcelona), que ha denunciat que dos homes la van raptar per robar-li i després la van abandonar en un polígon als afores de la ciutat.

Segons han confirmat a Efe fonts dels mossos, la policia catalana està investigant el cas després que aquest matí la víctima denunciés els fets, que es van produir dimecres al voltant de les 10:00 hores.

La dona assegura que es trobava amb el carretó de comprar a prop de la plaça Pep Ventura de Badalona, al barri Progrés, quan dos homes que anaven amb cotxe la van segrestar i la van portar a un caixer del centre de la ciutat.

Notícies relacionades

Allà la van obligar a treure diners, que li van acabar robant, i posteriorment la van conduir fins al Polígon Industrial Manresà, on l’abandonat a prop de les Carpes Titus.

Suposadament, la dona hauria hagut de tornar a casa caminant i en estat de xoc i no ha sigut fins aquest matí quan ha decidit denunciar els fets als Mossos d’Esquadra.