cap ferit

Nou incendi de contenidors a Badalona

El foc també ha afectat una camioneta Opel Vivaro i una persiana de l'edifici número 42 del carrer Balmes

Fonts municipals apunten que l'autor podria ser un «còmplice» del mateix «clan» del piròman detingut el 2 de gener

me-informan-de-otro-grave-acto-de-delincuencia-en-badalona-ayer-tarde-se-provoca-el-incendio-de-contenedores-afectando-a-coches-de-vecinos-el-clim / periodico

1
Es llegeix en minuts
Anna Rocasalva

Una dotació dels bombers de Badalona ha sufocat un nou incendi de contenidors a la ciutat. 

Els fets van tenir lloc al voltant de les 17 hores de dijous passat 9 de gener, quan el cos de bombers va rebre la trucada d’un particular alertant d’un foc al carrer Balmes, cantonada amb el carrer Xile de Badalona.

L’incendi s’havia originat a dos contenidors, un de paper i un altre de vidre, i s’havia estès fins a arribar a una furgoneta Opel Vivaro i la persiana de l’edifici número 42 del carrer Balmes, tots dos limítrofs al foc dels contenidors. 

A la xarxa social Twitter, l’exalcalde de Badalona, Xavier García Albiol, va penjar el vídeo de les flames, i va aprofitar la plataforma per atacar l’actual alcalde del PSC, Álex Pastor, dient: «El clima d’inseguretat que ha provocat la incapacitat i desídia d’aquest alcalde està amargant la vida de molts veïns».

Els bombers van sufocar el foc en mitja hora i no hi va haver cap ferit més enllà de les afectacions al mobiliari urbà i als béns privats.

¿Més d’un piròman?

Per la seva banda, fonts municipals opinen que l’autoria d’aquest nou incendi podria apuntar a, com a mínim, «un còmplice» del mateix «clan» del piròmandetingut per la Guàrdia Urbana el 2 de novembre, i que està actualment en presó provisional.

Notícies relacionades

L’home ja havia sigut arrestat el 27 de novembre per cremar una trentena de contenidors i una vintena de vehicles, així com mobiliari urbà.

Més notícies de Badalona