SALUT PÚBLICA

L'Ajuntament de Badalona tanca les instal·lacions d'aigua sanitària del Camp de futbol de Lloreda per presència de legionel·la

El consistori informa que dijous, 24 d'abril, es farà un tractament de desinfecció de xoc, tal com estableix la normativa, i en 15 dies es faran noves analítiques

dtv6g lwsayuwnx

dtv6g lwsayuwnx

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Recentment, la Generalitat de Catalunya ha dut a terme diverses inspeccions sanitàries rutinàries a diferents instal·lacions esportives de Badalona. Concretament, en els últims dies s’han fet inspeccions en els camps de futbol de Lloreda, Pomar, Pere Gol i el Complex Esportiu de Can Cabanyes. Els resultats de les analítiques realitzades indiquen que s’ha detectat un positiu en legionel·la a les instal·lacions d’aigua dels vestidors del Camp de Futbol de Lloreda.

Com a mesura cautelar s’ha inhabilitat l’ús de les dutxes dels vestidors, i com a mesura correctora i de forma urgent demà dijous, 25 d’abril, l’Ajuntament de Badalona procedirà a l’aplicació de mesures pal·liatives per fer una desinfecció de xoc tal com marca la normativa.

Una vegada feta la desinfecció s’ha d’esperar un període mínim de 15 dies per fer una nova presa de mostres i noves analítiques per veure l’efectivitat del tractament de desinfecció realitzat. El temps mínim per obtenir els resultats de les analítiques, tal com marca la llei, és de 15 dies.

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Badalona ha comunicat el problema detectat en les entitats esportives usuàries d’aquest equipament i ha informat sobre les mesures adoptades per garantir la salut pública.

Més notícies de Badalona 

Temes:

Malalties