AL TEATRE ZORRILLA

El Teatre Zorrilla de Badalona acull l'acte de clausura de l'Any Fabra

Durant el 2018, l'Ajuntament ha organitzat diverses activitats amb motiu del 150è aniversari del naixement del filòleg català i dels 100 anys de la publicació de la "Gramàtica catalana"

11351

11351

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Teatre Zorrilla de Badalona serà escenari el divendres 26 d’abril a les 21 hores de l’acte de clausura de l’Any Fabra, que porta per títol“POMPEU, Badalona homenatja Fabra”. 

Es tracta d’una composició teatral dirigida per Ramon Simó, que comptarà amb intervencions d’actors com ara Oriol Genís, Lluís Soler i Jordi Oriol, i que estarà presentada per Laura Forteza.

En l’acte, que està organitzat per l’Ajuntament de Badalona i Òmnium Cultural de Badalona, hi participaran els músics Joan Alavedra (acordió), Eduard Altaba (contrabaix) i Salvador Boix (flauta travessera i mandolina). Altres actors encarregats d’interpretar l’espectacle seran Lluïsa Mallol, Manel Barceló i Toni Sevilla. 

També participarà en aquesta composició teatral l’actriu Anna Güell, que posarà la veu a textos de Carola Fabra, Jordi Font, Gabriel Ferrater, Jaume Passarell, Josep Pla, Marcel Riera i Valentín Soler.

Notícies relacionades

Amb aquest acte s’acaba a Badalona la celebració de l’Any Fabra, que durant el 2018 ha omplert la ciutat d’activitats per commemorar el 150è aniversari del naixement de Pompeu Fabra i dels 100 anys de la publicació de la ‘Gramàtica catalana’.

Més notícies de Badalona 

Temes:

Pompeu Fabra