RENOVACIÓ D'INFRAESTRUCTURES

Badalona iniciarà les obres per a la millora de la carretera de Can Ruti

Els treballs es realitzaran en diverses fases per minimitzar l'afectació als equipaments sanitaris i assistencials, del veïnat i del trànsit de vehicles

El projecte té un pressupost d'1,5 milions d'euros, començarà dilluns 18 de març i es preveu l'acabament abans de finals del mes de juny

ccr--crulla-can-ruti

ccr--crulla-can-ruti

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El pròxim dilluns 18 de març comencen les obres per a la millora de la carretera de Can Ruti i el condicionament paisatgístic del seu entorn. Els treballs, amb un pressupost d’1,5 milions d’euros finançats per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), es desenvoluparan fins a finals de juny en diverses fases per minimitzar l’afectació al trànsit rodat i l’accés a tot el complex assistencial i sanitari.

Les actuacions previstes consistiran, bàsicament, en la millora del paviment de la calçada i els seus vorals, millores de rotondes, parades de transport públic i millores de la senyalització viària (horitzontal i vertical).

L’àmbit geogràfic de les actuacions comprèn l’àrea entre la carretera de Can Ruti des del lateral de l’autopista B-20, al barri de Bonavista, i l’aparcament de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, tant en el tram que passa entre el Berenador de Can Ruti i el Tanatori, com en el d’accés a la zona d’urgències del centre hospitalari.

El complex sanitari i assistencial de l’àrea de Can Ruti és un dels punts neuràlgics de la ciutat de Badalona, on es concentra una gran activitat. Per aquesta raó, segons l’Ajuntament, totes les obres es trobaran degudament senyalitzades i han sigut planificades per minimitzar les afectacions als usuaris de tots els equipaments situats entorn de la carretera de Can Ruti. 

Per necessitats de les obres es produiran talls de trànsit que afectaran essencialment el sentit descendent de la circulació de la carretera. Per facilitar el desenvolupament dels treballs i l’accés a les instal·lacions sociosanitàries es recomana la utilització del servei públic de transport de superfície recentment ampliat.

Notícies relacionades

Durant tota l’obra de l’accés al barri del Canyet estarà tancat des de la carretera de Can Ruti, ja que el carrer de la Diagonal de la Costa Brava només serà transitable per als vehicles en sentit descendent. L’accés obert per al veïnat serà des de la carretera de Canyet.

Més notícies de Badalona