309 contenidors cremats

L'Ajuntament de Badalona fa una crida al civisme per aconseguir una ciutat neta

«Fet i net» és el lema de la nova campanya de difusió del servei de neteja de la ciutat

L'alcalde, Àlex Pastor, afirma que «tothom ha de sentir-se cridat a cuidar-se de l'entorn»

fetinet

fetinet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcalde de Badalona, Àlex Pastor (PSC), continua lluitant contra l’incivisme, un dels principals eixos del seu mandat, i en aquesta ocasió, mitjançant la campanya del Servei de Neteja “Fet i Net”,ha decidit erradicar aquelles conductes que no contribueixen a la imatge d’una ciutat neta.

La nova campanya de conscienciació busca la complicitat de la ciutadania per mantenir neta la ciutat i alhora focalitza el missatge en quatre de les problemàtiques que es registren a la ciutat: la utilització correcta dels contenidors d’escombraries, no embrutar el terra, recollida d’excrements i no deixar mobles ni trastos vells en qualsevol lloc.

Pastor ha explicat que l’objectiu de la campanya és "combatre l’incivisme, conscienciar la ciutadania i intentar que tothom se senti cridat a cuidar-se de l’entorn, a estimar Badalona". I ha afegit l’alcalde: "Amb aquest lema es pretén cridar a la col·laboració, instar la mobilització dels que disfruten de la nostra ciutat".

309 contenidors cremats

Notícies relacionades

En la presentació d’aquesta campanya l’Ajuntament també ha posat èmfasi en una altra conducta incívica: la crema de contenidors. Concretament, durant l’any 2017 es van registrar 309 contenidors cremats o fets malbé a la ciutat. Tenint en compte que cada contenidor té un cost d’uns 1.000 euros, el tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Govern i Territori, Rubén Guijarro, ha indicat que "només en contenidors, l’incivisme ens va costar a tots l’any passat uns 300.000 euros".

Més notícies de Badalona