Anar al contingut

309 contenidors cremats

L'Ajuntament de Badalona fa una crida al civisme per aconseguir una ciutat neta

«Fet i net» és el lema de la nova campanya de difusió del servei de neteja de la ciutat

L'alcalde, Àlex Pastor, afirma que «tothom ha de sentir-se cridat a cuidar-se de l'entorn»

El Periódico

L'Ajuntament de Badalona fa una crida al civisme per aconseguir una ciutat neta

L’alcalde de Badalona, Àlex Pastor (PSC), continua lluitant contra l’incivisme, un dels principals eixos del seu mandat, i en aquesta ocasió, mitjançant la campanya del Servei de Neteja “Fet i Net”, ha decidit erradicar aquelles conductes que no contribueixen a la imatge d’una ciutat neta.

La nova campanya de conscienciació busca la complicitat de la ciutadania per mantenir neta la ciutat i alhora focalitza el missatge en quatre de les problemàtiques que es registren a la ciutat: la utilització correcta dels contenidors d’escombraries, no embrutar el terra, recollida d’excrements i no deixar mobles ni trastos vells en qualsevol lloc.

Pastor ha explicat que l’objectiu de la campanya és "combatre l’incivisme, conscienciar la ciutadania i intentar que tothom se senti cridat a cuidar-se de l’entorn, a estimar Badalona". I ha afegit l’alcalde: "Amb aquest lema es pretén cridar a la col·laboració, instar la mobilització dels que disfruten de la nostra ciutat".

309 contenidors cremats

En la presentació d’aquesta campanya l’Ajuntament també ha posat èmfasi en una altra conducta incívica: la crema de contenidors. Concretament, durant l’any 2017 es van registrar 309 contenidors cremats o fets malbé a la ciutat. Tenint en compte que cada contenidor té un cost d’uns 1.000 euros, el tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Govern i Territori, Rubén Guijarro, ha indicat que "només en contenidors, l’incivisme ens va costar a tots l’any passat uns 300.000 euros".

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA