INCIDENTS ALS BARRIS DE LLEFIÀ I LA SALUT

Badalona es desperta amb 17 contenidors cremats

Els incendis en diversos carrers han afectat sis vehicles

Més restes de contenidors cremats.

Més restes de contenidors cremats. / AJUNTAMENT DE BADALONA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Badalona

Matinada moguda aBadalona. La ciutat s'ha llevat amb 17 contenidors cremats als barris deLlefià ila Salut. Les flames han afectat sis vehicles aparcats a la via pública.

Notícies relacionades

El primer foc s'ha declarat a les 2.49 hores al carrer de Floridablanca i ha cremat tres contenidors. A les tres, cinc contenidors més han cremat al carrer d'Àsia i el foc ha afectat tres vehicles i dos arbres. Dos minuts més tard, cinc contenidors més han cremat a l'avinguda delMarquès de Sant Mori, amb tres cotxes danyats. L'últim incendi, a les 3.17 hores, ha deixat inservibles quatre contenidors en diferents punts del carrer deJuan Valera, a la frontera dels dos barris afectats. Elsbombers han destinat dues dotacions per sufocar les flames.

La Guàrdia Urbana deBadalona investiga el cas i compta amb el testimoni de dues persones que podrien ajudar a trobar l'autor o autors dels fets. L'alcalde,Xavier Garcia Albiol, ha recorregut aquest matí la zona afectada i ha assenyalat que la matinada passada hi havia set patrulles vigilant la ciutat.