PP

Casado no es dona per al·ludit després de la sentència: «Ja hem dit tot el que havíem de dir»

El líder del PP no s’ha pronunciat sobre la sentència que atribueix a la formació la responsabilitat civil subsidiària pel pagament en negre de la reforma de la seu

Casado no es dona per al·ludit després de la sentència: «Ja hem dit tot el que havíem de dir»
1
Es llegeix en minuts

«Ja hem dit tot el que havíem de dir». La direcció nacional del PP de Madrid guarda silenci després de la sentència de l’Audiència Nacional que dona per provat que el partit va pagar més d’un milió d’euros en ‘b’ per remodelar la seu al centre de Madrid. L’extresorer Luis Bárcenas també ha sigut condemnat a dos anys de presó. Però a la cúpula de Pablo Casado insisteixen a no pronunciar-se sobre la corrupció del passat, reafirmant-se que l’actual president «no hi té res a veure» i en l’estratègia que no parlaran sobre aquest assumpte.

Notícies relacionades

La sentència també atribueix al PP la responsabilitat civil subsidiària, per un import de 123.669 euros, en relació amb l’impost del 2007 de societats de l’empresa Unifica, l’encarregada d’emprendre les obres. 

Just el mes de febrer passat, i després de la debacle electoral a Catalunya (que Casado va associar al degoteig d’informacions sobre el cas Bárcenas de nou), el president va anunciar la decisió de no tornar a pronunciar-se sobre aquestes notícies malgrat que impliquen de ple la formació que avui dirigeix: «Des d’avui aquesta direcció no tornarà a donar explicacions sobre cap qüestió passada. No ens ho podem permetre més, amb el calendari judicial que s’acosta», va concloure davant els principals càrrecs del partit. De fet, va anunciar la mudança immediata a una altra seu per no tornar a estar vinculat amb el carrer Génova. Encara no hi ha notícies de la nova destinació.