RAPER I EXPRESIDIARI

Espectacle vergonyós de John Cobra en la gala dels finalistes per a Eurovisió

El cantant de musicals Daniel Diges va guanyar les votacions per representar Espanya a Oslo

John Cobra.

John Cobra.

1
Es llegeix en minuts
EFE
MADRID

El cantant de musicals Daniel Diges serà el representant d'Espanya a Eurovisó després d'una gala emesa en directe per TVE on hi va haver lloc per a la polèmica, amb el raper John Cobra fent gestos obscens al públic.

Cobra, presentat per Anne Igartiburu com "el malson dels eurofans", no es va agafar bé les esbroncades del públic quan va acabar la seva cançó, i va iniciar una sèrie d'exclamacions obscenes mentre es tocava repetidament l'entrecuix.

"Que els donin pel cul"

Igartiburu va intentar calmar l'intèrpret deCarolpassant-li la mà pel cap, però les expressions de Cobra es van repetir davant del jurat.

Quan el raper s'anava a retirar, José María Íñigo va demanar la paraula per dir-li que "quan un es presenta davant el públic, s'ha d'estar disposat que li trenquin la cara". "El que has fet aquí et desqualifica per sempre", va afirmar Íñigo, i el cantant li va replicar, abans d'abandonar l'escenari: "Tant me fa, jo sóc jo, i a qui no em vulgui com sóc que el donin pel cul".

Diges, un dels favorits

"Una cosa petitona", un vals modern, va servir a Diges per guanyar la majoria dels vots, tant del jurat del programa com dels televidents, que van elegir aquesta nit, al 50%, el representant de TVE en la 55 edició del festival d'Eurovisió, que se celebrarà a Oslo el 29 de maig.

Daniel Diges era un dels favorits, nascut el 1981 a Alcalá de Henares (Madrid) i més conegut fins ara com a actor de musicals d'èxit comMamma Mía,We Will Rock YouiHoy no me puedo levantar.

Uribarri, comentarista

Notícies relacionades

Diges es va imposar a la final celebrada en directe als estudis Buñuel de Madrid als altres nou candidats més votats a la pàgina web de RTVE: Coral Segovia, John Cobra, Lorena, Samuel y Patricia, Fran Dieli, Venus, Anabel Conde, José Galisteo i Ainhoa Cantalapiedra.

José Luis Uribarri va protagonitzar una de les sorpreses del programa a l'anunciar que serà el pròxim comentarista de l'eurofestival (el dia 29 de maig), en la que serà la seva 25 retransmissió del festival.