PROGRAMACIÓ

Santi Millán obre 'Boqueria after sun' amb Edu Soto

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

TV-3 estrena avui la segona temporada del magazín nocturnBoqueria, que en aquesta nova etapa es presenta com una edició pensada per passar un bon estiu a la fresca des de la Rambla. D'aquí ve el retoc del títol,Boqueria after sun, i de la incorporació de seccions estivals i col.laboradors, entre els quals destaca l'actor Edu Soto, que en la seva etapa amb Andreu Buenafuente va encarnar personatges tan entranyables com El Neng de Castefa. Això sí, al capdavant segueix Santi Millán.

Notícies relacionades

Edu Soto s'encarrega de seguir l'actualitat, repassant les notícies del dia. Els reportatges van a càrrec de David Verdaguer (reporter de la primera època de l'APM?). Una altra de les novetats és la incorporació de Chao-Wen Wang, la noia de Taiwan que apareixia a l'espai de TV-3Un lloc estrany. Chao Wen serà la reportera que informarà de les festes majors de Catalunya, i debutarà a la Festa del Timbaler del Bruc.

El convidat del primerBoqueria after sunés Ferran Monegal, crític de TV d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA i director del programa de BTVTelemonegal.