Viladecans estrena centre d'atenció primària

L'ambulatori Montbaig centralitzarà els serveis de pediatria, atenció a la salut sexual i reproductiva i salut mental

El nou CAP Montbaig de Viladecans entrarà en funcionament el 6 de novembre.

El nou CAP Montbaig de Viladecans entrarà en funcionament el 6 de novembre.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

Dilluns que ve, 6 de novembre, obrirà les seves portes el centre d'atenció primària (CAP) Montbaig, el tercer que tindrà Viladecans, situat al parc de la Torre-roja. Amb aquest, la ciutat es dividirà en tres àrees bàsiques de salut, per la qual cosa la ciutadania resident a cada una tindrà un CAP de referència i un equip d'atenció primària assignat, que inclou medicina familiar, infermeria, odontologia i atenció a la ciutadania.

Els responsables del Departament de Salut han decidit que el nou centre centralitzi els serveis de pediatria, atenció a la salut sexual i reproductiva i salut mental de tota la ciutat, que es passaran a prestar exclusivament en aquest ambulatori. També inclourà a les seves instal·lacions un equip de serveis socials municipals, segons ha acordat l'Ajuntament amb la Generalitat.

Notícies relacionades

Per informar sobre aquests canvis, la Generalitat enviarà un comunicat a tots els veïns de Viladecans. No obstant això, per reforçar aquesta informació o aclarir dubtes sobre els canvis, es posa a disposició de la ciutadania el telèfon d'atenció 061 CatSalut Respon, que funciona les 24 hores al dia, els 365 dies de l'any. Aquest telèfon de la Generalitat ajuda en qualsevol demanda d'informació sobre salut, malalties i serveis sanitaris.

Més notícies de Viladecans