Noves Inversions

La Diputació de Barcelona firma crèdits amb 13 ajuntaments per més de 18 milions

Els crèdits, que beneficien Viladecans i Esplugues, tenen com a objectiu reduir els costos financers dels municipis destinats a inversions

1
Es llegeix en minuts
ACN / VILADECANS

El diputat d'Hisenda, Recursos Humans, Processos i Societat de la Informació de la Diputació de Barcelona, Joan Carles García Cañizares, va firmar dijous passat crèdits amb tretze ajuntaments de la demarcació per valor de 18,2 milions d'euros, dels quals 945.380 euros estan subvencionats per la pròpia Diputació.

Els crèdits s'inclouen dins del Programa de Crèdit Local, que té per objectiu reduir els costos financers dels préstecs dels municipis destinats a noves inversions.

Els Ajuntaments implicats són Viladecans, Esplugues, l'Ametlla del Vallès, Caldes de Montbui, Cardedeu, Castellbell i el Vilar, Cubelles, La Garriga, La Llagosta, Llinars del Vallès, Mataró, Palau-solità i Plegamans i Vilanova del Camí.

Gràcies al conveni firmat entre la Diputació i el Banc Sabadell, els Ajuntaments poden obtenir una línia de préstec per a inversions a un tipus d'interès preferencial.

Notícies relacionades

Durant l'any passat, la Diputació va firmar crèdits per un valor de prop de 64 milions, dels quals 4,3 van ser subvencionats directament per la corporació.

Més notícies de Viladecans