Judicial

El jutge envia a presó un home per quatre robatoris en comerços de Terrassa

Els Mossos indiquen que accedia a l'interior dels establiments de manera diversa

1
Es llegeix en minuts
EFE / TERRASSA

Un home de 25 anys, detingut per quatre robatoris en comerços de la ciutat i causar danys en dos d'ells, ha ingressat a presó després d'haver sigut detingut pels Mossos d'Esquadra, segons informa avui aquest cos policial.

El detingut, veí de Terrassa i de nacionalitat marroquina, va ser detingut per la seva relació amb quatre robatoris comesos entre el 21 d'agost i el 13 de setembre.

La policia catalana afirma que l'autor accedia a l'interior dels establiments de diverses maneres, sempre buscant la manera més senzilla d'accedir-hi, tenint en compte la situació del local.

Notícies relacionades

En alguns comerços es forçava la porta d'accés, en altres es trencava un vidre o bé hi accedia per alguna finestra, però finalment els investigadors van poder relacionar tots els fets amb una mateixa persona.

El 13 d'agost, la policia local de Terrassa va detenir un home a l'interior d'un establiment quan pretenia robar, i els investigadors el van relacionar amb altres tres robatoris, després d'això va passar a disposició policial el dia 15 i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.