Debat sobre l'aigua

Terrassa aprovarà una nova pròrroga forçosa perquè Mina gestioni l'aigua fins al desembre

El 20 de juliol se celebrarà un ple en què es debatrà el model de gestió del servei que s'aplicarà a la ciutat

1
Es llegeix en minuts
ACN / TERRASSA

El ple municipal de Terrassa dona llum verda a l'aprovació definitiva d'una pròrroga forçosa perquè Mina Pública d’Aigües de Terrassa, l'empresa que durant 75 anys ha prestat aquest servei al municipi, segueixi gestionant-lo fins al 9 de desembre de 2017.

Segons ha explicat el regidor de l'Aigua, Alfredo Vega, l'acord, que ja va prosperar de forma inicial en el ple del març passat, suposarà que Mina hagi de continuar oferint aquest servei una vegada finalitzi la pròrroga el pròxim 9 de juny. El temps addicional servirà per acabar els expedients que han de determinar quin ha de ser el futur model de gestió.

Segons Vega, aquesta qüestió es debatrà en una sessió del plenari que tindrà lloc el pròxim 20 de juliol. “Vam aprofitar la part inicial que era la imposició d'una nova pròrroga forçosa per assegurar el servei que aniria del 9 de juny al 9 de desembre”, comenta, assegurant que, a més, també s'ha creat una comissió administrativa que s'encarregarà d'elaborar un expedient per decidir “quin és el model més eficient per a la ciutat”.

Notícies relacionades

En aquest sentit, el regidor assegura que el pròxim 20 de juliol les formacions polítiques amb representació al consistori debatran aquest punt i decidiran si es vol un model de gestió directa o mixta.

Més notícies de Terrassa