NOVA FICCIÓ

'Estoy vivo' arriba a TVE-1

Javier Gutiérrez protagonitza aquesta sèrie policíaca i fantàstica amb Roberto Álamo i Anna Castillo

zentauroepp38862247 tv 12 06 2017  javier guti rrez anna catillo comienza el rod170906105117

zentauroepp38862247 tv 12 06 2017 javier guti rrez anna catillo comienza el rod170906105117

2
Es llegeix en minuts

Després de presentar-la dilluns al FesTVal de Vitòria, la primera cadena de TVE estrena avui una de les seves grans apostes de ficció per a la temporada: 'Estoy vivo' (22.40 hores), sèrie policíaca que combina ciència-ficció, drama i comèdia, i que compta amb efectes digitals de gran qualitat.

Produïda per Daniel Écija ('Los Serrano', 'Los hombres de Paco'), està protagonitzada per Javier Gutiérrez, que dona vida a Manuel Márquez, un policia que, cinc anys després de morir en acte de servei, torna en el cos d’un altre agent per acabar la seva missió de detenir un psicòpata assassí de dones. Torna a la vida sense família, sense amics, sense companys i sense poder confessar quina és la seva identitat.

TRES PREMIS GOYA 

Després del seu gran èxit com a Sátur a 'Águila Roja', Gutiérrez torna a TVE-1 i de la mà de Globomedia amb una ficció que defineix  com a «trencadora, amb molt contingut més enllà de l’embolcall». L’actor, que reconeix que aquest ha sigut el seu «principal repte» professional, està acompanyat per dos premis Goya més, Anna Castillo i Roberto Álamo. Completen el repartiment Alejo Sauras, Cristina Plazas, Alfonso Bassave, Fele Martínez, Jesús Castejón, Lucía Carballo, Zorion Eguileor, Mon Ceballos i Goizalde Núñez, amb la col·laboració especial de Julia Gutiérrez Caba. Álamo encarna Andrés Vargas, un policia fet a si mateix i amb talent innat que mor perseguint el 'Carnicero de medianoche'. I Castillo, la filla gran de Vargas, convertida en agent de l’ordre i que té un sol objectiu a la vida: atrapar l’assassí del seu pare.

En la presentació de la sèrie, Écija va explicar que ha pretès crear alguna cosa «amb identitat pròpia» i que el resultat ha sigut un producte «tremendament excitant per a l’espectador». Per la seva part, el director de Ficció de TVE, Fernando López Puig, va subratllar que és «molt especial», una aposta «molt important». Té com a eix una investigació policial, però pretén oferir una visió «màgica» sobre la societat actual, amb dilemes com què passaria si tinguessis davant teu a qui estimes i no poguessis revelar qui ets en realitat.

Notícies relacionades

López Puig va insistir que és una sèrie «amb lletres majúscules», un treball arriscat que, segur, «funcionarà». Toni Sevilla, director de Continguts de TVE, va afegir que pretenen «emocionar» i acostar més el canal als gustos de l’espectador, amb una barreja de gèneres i una creació de personatges potents.

També va participar en la presentació d’'Estoy vivo' Pau Donés, autor de la capçalera de la sèrie, per a la qual s’ha utilitzat Humo, l’única peça inèdita del seu últim treball, 50 palos. Una cançó centrada en la vida i la mort en la qual canta: «Ahora que cada suspiro es un soplo de vida robada a la muerte, el tiempo es humo». Donés, que va recomanar veure aquesta «gran sèrie», va revelar que va compondre la cançó un dia que va pensar que la vida se li estava «escapant». 

Temes:

Sèries TVE