El flamenc de Rocío i Orozco s'imposa a 'La voz kids'

La nena manxega, de 13 anys, guanya la final del concurs de Tele 5 amb la seva versió de 'Cuando nadie me ve', d'Alejandro Sanz

skm1jueprxmqphuct9svkjpg-1024576

skm1jueprxmqphuct9svkjpg-1024576

2
Es llegeix en minuts
Olga Lerín
Olga Lerín

Periodista

ver +

L'estil flamenc ha dominat aquest divendres en la final del concurs de talents de Tele 5 'La voz kids'. Rocío Aguilar (13 anys), de l'equip d'Antonio Orozco, s'ha imposat als altres dos finalistes, Aray i Esperanza, dels equips de Rosario i David Bisbal, respectivament. Pel camí -un total de nou nens aspiraven al triomf- es van quedar veus potents, com les de Dani i Rocío Hernández, i els grans favorits, els bessons Paco i Antonio, que ni van aconseguir entrar en l'última fase.

Rocío Aguilar, de Ciudad Real, ha arribat a la final després d'interpretar 'Los gatos no ladran', d'India Martínez, i superar així els seus dos companys d'equip, Rocío Hernández i Pedro. "Ha sigut la millor experiència de la meva vida -ha comentat, després de conèixer la decisió d'Orozco-. No m'esperava arribar fins aquí". El 'coach' català ha destacat que la petita manxega representa "el verdader esperit del programa: lluitar contra les pors d'un mateix".

Ja en la final, la nena ha interpretat una versió de 'Cuando nadie me ve', d'Alejandro Sanz, acompanyada al piano en un escenari d'estrelles. Esperanza ha escollit també una cançó de l'intèrpret madrileny, 'A que no me dejas', mentre que Aray s'ha decantat per un èxit de Manzanita, 'La quiero a morir'.

L''HÉROE' D'OROZCO

Rocío ha aconseguit fer emmudir el públic al plató, que amb els seus vots l'han llançat al triomf. Amb un emocionat Orozco -que debutava com a 'coach' en la tercera edició del concurs-–, ha cantat 'Mi héroe', que l'artista ha dedicat, amb la veu entretallada, "a tots els que es lleven al matí amb l'ànim de sobreviure".

Notícies relacionades

El programa que presenta Jesús Vázquez -"ha sigut la final més disputada", ha apuntat- ha viscut moments de molta intensitat al llarg de les seves més de tres hores de durada. Dani, amb el seu inseparable barret, ha aconseguit que el públic li fes l'onada després de cantar 'And I am telling you I'm not going', de Jennifer Hudson; Rocío Hernández, a qui alguns han anomenat l''Adele alacantina', també ha agitat la grada amb 'Stay with me', de Sam Smith. I els bessons gironins, Paco i Antonio, de 7 anys, s'han posat un cop més l'audiència a la butxaca interpretant, 'a cappella',  unes estrofes de collita pròpia que diuen "yo soy el Antonio y yo su hermano el Paco". 

Rocío Aguilar ha aconseguit com a guardó una beca per a formació musical valorada en 10.000 euros i la gravació del seu primer 'singel'. "S'ho mereix tot i aquestes llàgrimes meves ho són perquè aquest premi l'està rebent algú que no està passant per un bon moment… i va per ell", ha explicat Orozco. I és que el dia de la gravació d'aquest programa, i només cinc minuts abans de conèixer el guanyador de 'La voz kids', Orozco va rebre la notícia de la mort del seu gran amic i productor Xavi Pérez.