'REALITY' DE TELE 5

Alyson Eckmann guanya 'Gran hermano VIP'

La jove nord-americana supera Daniela Blume i s'emporta el maletí amb els 100.000 euros

gran-hermano

gran-hermano

1
Es llegeix en minuts

"¡L'audiència ha decidit que ha de guanyar 'Gran hermano VIP'... Alyson!". Amb aquestes paraules de Jordi Gonzalez es va saber per fi, la matinada entre Dijous Sant i Divendres Sant, que la guanyadora de la cinquena edició del conegut 'reality show' de Tele 5 era Alyson Eckmann.

Així, la periodista nord-americana establerta a Madrid de 26 anys s'ha emportat el maletí del concurs amb un premi en metàl·lic de 100.000 eros, després de 95 dies tancada a la ja popular casa de Guadalix de la Sierra (Madrid).

Eckmann va superar en la gala final la catalana Daniela Blume, amb qui ha estat sola a la casa, cara a cara, des de diumenge passat. Aquell dia van quedar totes dues com a úniques inquilines de la vivenda. Malgrat les diferències i baralles que hi ha hagut entre elles al llarg de tot el tancament, la gala final es va saldar amb les habituals abraçades i llàgrimes mútues. Blume va rebre el consol dels seus familiars al plató del programa.

Després de rebre el premi, Alyson va confessar que ni ella ni la seva família van considerar mai la possibilitat de guanyar el xou: “Fa tres mesos estava amb la meva família per Nadal dient-los que entava en un 'reality', i la meva mare em va dir que mai el guanyaria per ser americana", va explicar la nord-americana al rebre el premi. Però Jordi González va assegurar: "Per sort, estem per sobre d'aquests prejudicis". 

L'EDICIÓ MENYS VISTA

Notícies relacionades

Malgrat haver sigut un dels programes que millor li han funcionat a Tele 5 en la seva graella durant aquest primer trimestre del 2017, aquesta cinquena edició de 'Gran hermano VIP' s'acomiada com l'entrega amb menys audiència. Segons dades de Kantar Media, i a falta de sumar les dades de la gala final, les 16 gales emeses del xou han aconseguit una audiència mitjana de 2.090.000 incondicionals, cosa que representa un 18% de quota.

Sens dubte un seguiment molt bo, però lluny del 29,8% (3.989.000 persones) que va aconseguir la tercera edició del 2015. És clar que en aquella ocasió la guanyadora va ser Belén Esteban,Belén Esteban la gran estrella de Tele 5.