Sorpresa per als fans

Un bloc de gel desvela la data d'estrena de 'Joc de trons'

La cadena HBO manté en suspens milers de persones mirant una emissió de 'Facebook live' que aclarirà els dubtes dels aficionats

1
Es llegeix en minuts

Un bloc de gel de l'hivern de 'Joc de trons' ha sigut l'element sorpresa que, al fondre's, ha revelat el misteri de la data de l'estrena de la setena temporada de la famosa sèrie de la cadena HBO, que serà la penúltima entrega de la saga, basada en els llibres de George R. R. Martin, que va per darrere dels guionistesGeorge R. R. Martin de la producció audiovisual.

Notícies relacionades

Fins ara, i a pesar dels contratemps que s'han anat produint durant el rodatge de la setena temporada de 'Joc de trons', la HBO ja va començar a caldejar l'ambient de cara a l'estrena dels nous episodis, que finalment arribaran a partir del 16 de juliol, segons ha desvelat finalment la cadena nord-americana. A Espanya serà el dilluns 17 de juliol, segons una nota de HBO Espanya. 

HBO va emetre dos breus tràilers de l'exitosa sèrie fa pocs dies per mantenir l'atenció dels milions d'aficionats a aquesta impressionant producció, que finalitzarà en la seva vuitena temporada, si autor i guionistes completen a temps la història i el guió. Mentrestant, HBO Espanya ofereix en exclusiva totes les temporades anteriors de la sèrie, de la 1 a la 6.