Esperanza Aguirre: "¿Què és Sex Pistols?"

L'exministra d'Educació i Cultura es va enfadar amb Risto Mejide a 'Chester in love'

fotografias 58b01f3f49078

fotografias 58b01f3f49078

1
Es llegeix en minuts

Risto Mejide feia molt temps que esperava la visita d'Esperanza Aguirre al seu programa de Cuatro, tal com ell mateix va confessar ahir a la nit a l'inici de 'Chester in love', i la veritat és que la conversa amb l'exvicepresidenta de la Comunitat de Madrid i exministra d'Educació i Cultura va donar molt de si, amb enuig inclòs.

I això que l'entrevista va començar d'una manera bastant assossegada, amb un repàs a l'educació que havia rebut Aguirre durant la seva infància, tema sobre el qual versava ahir a la nit 'Chester in love'.

EL VÍDEO DE LA DISCÒRDIA

Després que Aguirre comentés que durant els seus primers anys d'escolarització havia rebut una educació britànica, Risto va donar pas a uns vídeos amb altres persones que havien rebut també aquest mateix ensenyament, i en què apareixien joves borratxos a les festes del Saloufest i als carrers de Magaluf, així com notícies sobre escàndols en què s'havien vist involucrats membres del Parlament britànic. De fons, sonava l'himne britànic.

La cara de l'exministra va ser tot un poema, i li va dir a Risto que no entenia per què generalitzava d'aquesta manera al parlar dels britànics, i més posant el seu himne de fons.

Notícies relacionades

"¿Et sembla malament, doncs, la versió que va fer Sex Pistols?", li va preguntar el també jurat de 'Got talent', i l'exministra d'Educació, Cultura i Esports va respondre de forma insòlita: "No sé de què m'estàs parlant, no sé què és Sex Pistols, pistoles de sexe sembla que vols dir".

Risto va haver d'explicar-li que era una banda molt coneguda que es considerava precursora del punk als anys 70 i que, per cert, també eren britànics.