infern a islàndia

L'hivern paralitza el rodatge de 'Joc de trons'

L'equip de la sèrie s'enfronta a temperatures de 25 graus sota zero i a vents de 160 quilòmetres per hora

 

 

1
Es llegeix en minuts

"S'acosta l'hivern", repeteixen constantment a 'Joc de trons'... I al final, l'amenaça s'ha fet realitat. La setena temporada de l'aclamada sèrie de la setena temporadaHBO, que ja va endarrerir el seu desembarcament a la televisió per mostrar realment l'arribada de l'hivern, ha vist com es complicava el rodatge per culpa de les dures condicions climatològiques, que han portat fins i tot a parar la filmació.

Els problemes els està vivint l'equip desplaçat fins a Islàndia per rodar les escenes ambientades al Mur i Més Enllà, tal com recull Europa Press a partir del que ha revelat una font pròxima a la sèrie a 'Page Six'.

CINC HORES DE LLUM

"La llum del dia és molt escassa (de 5 a 6 hores diàries). Necessitem superjeeps per portar tot l'equip. Els actors són vestits i maquillats als hotels i conduïts a la localització amb un 90% del seu vestuari a punt per rodar. Utilitzen tendes russes com a refugi, que s'ancoren a terra, mantenen l'escalfor i són capaces de resistir els vents de 160 quilòmetres per hora".

Als gelats vents de l'hivern els acompanyen a més unes temperatures de 25 graus sota zero. Tot i que, irònicament, i segons explica la mateixa font, els responsables de 'Joc de trons' estan tenint problemes per la falta de neu en algunes localitzacions: "Malgrat el fred, hi ha un problema amb l'absència de neu als llocs més baixos", expliquen.

POSSIBLE RETORN AL JUNY

Notícies relacionades

Els rumors sobre la data d'estrena de la setena temporada de 'Joc de trons' a la HBO s'han avivat les últimes setmanes. El diumenge 25 de juny es posiciona com la data idònia per al retorn de Tyrion, Daenerys, Cersei, Jon Neu i companyia.

A 'Joc de trons' li queden ara 13 capítols. La nova etapa comptarà només amb set episodis. Els fans espanyols els podran veure a través de HBO Espanya i Movistar+ la mateixa matinada de diumenge a dilluns en versió original subtitulada i també l'endemà un altre cop en VOSE. La versió doblada arribaria una setmana després.