Figures televisives

Risto Mejide allarga el seu 'Chester in love', que apunta a nova temporada a Cuatro

El canal de Mediaset renova també amb Jesús Calleja, Alejandra Andrade i l'equip de reporters de 'En el punto de mira', gràcies a les seves excel·lents dades d'audiència

Avanç del programa ’Chester in love’ del 12 de febrer, amb Pablo Echenique, Javier Mariscal i Josef Ajram com a convidats de Risto Mejide. / MEDIASET

1
Es llegeix en minuts
TXERRA CIRBIÁN / BARCELONA

Mentre Antena 3 i Tele 5 es barallen per liderar les audiències, a la lliga televisiva hi ha una altra lluita: la del tercer i quart lloc, que es desenvolupa entre La Sexta i Cuatro. En aquesta batalla, Atresmedia té cartes tan potents com Wyoming, Jordi Évole i Ana Pastor, mentre que el segon canal de Mediaset té l’ajuda de Risto Mejide, Jesús Calleja i Alejandra Andrade

El cert és que gairebé totes les estrenes d'aquesta temporada s'han saldat no només amb èxit d'audiència, sinó també amb notable repercussió en les xarxes, cosa que ha facilitat la renovació d'aquests programes estrella.

MEDIASET

Pablo Echenique davant de Risto Mejide, el diumenge 12.

Potser el més popular ha sigut el retorn de Risto Mejideel fill pròdig de la cadena MediasetMediaset que, després del seu pas per ‘El rincón de pensar’ d'Antena 3, ha tornat a la casa gran per disfrutar de l'èxit de ‘Got talent’, aTele 5, i el seu ‘Chester in love’ aCuatro.

La primera temporada d’aquest espai només preveia sis entregues. Però una audiència mitjana d’1.432.000 espectadors i un 7,3% de quota de pantalla han aconseguit que li hagin proposat gravar tres programes més i la més que probable renovació per a una segona temporada.

Entre els convidats que estaran en aquestes noves cites del ‘Chester’ destaca la ‘youtuber’ i ‘influencer’ Dulceida, l'actor i guanyador de ‘Masterchef celebrity’ Miguel Ángel Muñoz i el polític Miguel Ángel Revilla, que ja s'havia assegut en el sofà i torna en un esperat retrobament amb el publicista de les ulleres fosques. Aquest diumenge, hi participaran Pablo Echenique, Josef Ajram i Javier Mariscal.

Notícies relacionades

Els vols en helicòpter de Jesús Calleja també han triomfat, si bé amb certa polèmica a Catalunya, on part de l’espai s’assembla sospitosament al format d’'El foraster', que protagonitza Quim Masferrer. El resultat per a 'Volando voy' està sent molt bo: més d’un milió d’espectadors de mitjana (1.081.000) i un 6,7% de quota, amb firma per a una tercera temporada.

En àrees més informatives, el 'Fuera de cobertura' d’Alejandra Andrade també s’ha beneficiat de la bona acollida dels treballs de la reportera, amb audiències d’entre 1,1 i 1,6 milions d’espectadors i un share del 6,9% al 8,5% de mitjana en reportatges com 'Au pairs españoles: explotación 3.0' i 'Acosadas en El Cairo'. La periodista ha renovat i la segona temporada ja està en marxa.