El relleu d'Alexandra Jiménez

Ana Morgade: "Aspiro a ser la segona millor presentadora d''El club de la comedia'"

La Sexta estrena avui, dimarts, la nova temporada del programa de monòlegs d'humor

 

  / ROBERTO GARVER

1
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Avui és l’aniversari d’Ana Morgade, i la humorista ho celebrarà amb un regal molt especial: l’estrena a La Sexta (22.30 hores) del seu nou programa, El club de la comedia. L’actriu i presentadora agafa el relleu d’Alexandra Jiménez, l’última mestra de cerimònies que ha tingut el veterà espai de monòlegs que ha passat per Canal+, Tele 5, La 2, Antena 3 i que, ara fa sis temporades, va recalar a La Sexta. 

Notícies relacionades

«El format manté l’essència de sempre, i se’l millora amb coses noves», va apuntar Morgade que, tot i debutar aquest any com a presentadora del xou, ja hi havia intervingut com a convidada. «Per això, el que jo hi aportaré serà una mica el que la gent ja coneix de mi com a monologuista o amb el meu personatge de Zapeando», va assegurar l’actriu. Entre aquestes «coses noves» que va avançar Morgade hi ha la secció Ana cotidia, en què traurà suc a la vida en parella, juntament amb Ernesto Sevilla (Muchachada nui). Amb el fitxatge de Morgade, el programa manté el toc femení dels últims anys, en què va comptar amb Eva Hache i Alexandra Jiménez com a presentadores. «Per mi, Eva Hache ha sigut la millor, així que sé que, com a molt, aspiro a ser la segona millor presentadora», va confessar l’actriu.

ELS CONVIDATS

En el primer programa de la temporada hi participaran Dani Mateo, Dani Rovira, Manel Fu-entes, Txabi Franquesa i Paula Prendes. En pròximes setmanes les seguiran habituals del monòleg com Leo Harlem, Agustín Jiménez, Berto Romero, José Corbacho, Luis Piedrahita, Quequé i Arturo Valls, entre molts altres, a més d’actors i presentadors com Fernando Gil, Frank Blanco, Ana Simón, Jon Plazaola i Yolanda Ramos. Els que trepitjaran per primera vegada l’escenari del programa seran Alba Flores, Flipy i Sílvia Abril.