'Hable con ellas' i José Luis Moreno segueixen en guerra

Sandra Barneda afirma que el productor la va amenaçar en una pausa publicitària i aquest ho nega

fimedio35024930 gente jose luis moreno en el plato de hable  con ellas con s160809142358

fimedio35024930 gente jose luis moreno en el plato de hable con ellas con s160809142358

2
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Era d’esperar i així va ser. José Luis Moreno anava per tercera vegada al programa Hable con ellas (Tele 5), del qual havia sortit escaldat en dues ocasions, i va tornar a muntar-ne una de grossa. Durant l’entrevista que li van fer les cinc presentadores, el productor i ventríloc es va embrancar en un creuament d’indirectes amb Sandra Barneda que va provocar l’empipament d’aquesta i va acabar amb la denúncia en directe de la periodista per les amenaces que aquest li havia proferit durant un espai publicitari. 

    Moreno va negar a Vertele.com que intimidés Barneda: «Això no només no és veritat, sinó que això mai l’hi dic a ningú. Molt menys allà en el moment. I si ho hagués dit em sembla maquiavèl·lic que en publicitat facis una sèrie de comentaris i que després ho emetin. No hi vull donar més importància. És un error meu. No hi hauria d’haver anat però no esperava una mala voluntat ni que es torcés alguna cosa en directe quan la mateixa cadena em dóna un tracte com em mereixo. No van complir res del que havien dit i que estava en contracte. L’únic sentit que tenia anar allà és que era un nou Hable con ellas i que el passat ja estava enterrat. No sé en què vol derivar aquest programa, però és un format bonic que podria tenir molt èxit i no necessita aquesta classe d’agressions gratuïtes».

    La tensió va començar al minut zero, quan la descarada Soledad León de Salazar, o més ben dit, l’actor que està darrere d’ella, Josep Ferré, va aprofitar per defensar la seva amiga Yolanda Ramos (el 2014 li havia retret a Moreno, en directe, que no li havia pagat un bolo), i, de passada, també la professió. «I no vull ser abanderada», va advertir. «Aquesta defensa pírrica d’un amic t’honra», li va contestar el ventríloc. ¿Final de la guerra? Només una treva.

Notícies relacionades

    Moreno va buscar provocar al·ludint a l’honestedat, professionalitat i una llarga llista d’adjectius amb el programa de Bertín Osborne Mi casa es la tuya, i Barneda, que va captar la indirecta, va respondre que es podria sentir «ofesa». 

    L’entrevista va continuar en un to amable, amb Barneda desapareguda del plató, i la presència d’un fan del ventríloc molt friqui, que s’havia tatuat tres dels seus ninots al coll. Quan Moreno es va acomiadar, Barneda va anunciar que s’emetria el vídeo que explicava la polèmica amb Ramos (que, mitja hora abans de sortir, el productor havia censurat), així com un àudio que recollia les paraules de menyspreu del ventríloc amb ella fora d’antena: «¿I tu qui ets, tia», «¿què has fet?», se sentia. Per finalitzar. «Una més…». «Una més i et tallo el coll», va completar la presentadora indignada. «Fins aquí, senyor Moreno, fins aquí», va dir ella mirant a càmera desafiadora. Hable con ellas torna a ser el que era.